Partnertarief en advertentiekaart

Contact voor partnerschappen en advertenties:

Jan Bom
T +31(0)294-255719
M +31(0)6-27153000
E editor@p-plus.nl

DOWNLOAD PARTNERTARIEF EN ADVERTENTIES

 

 

 

 

 

 

Wat is ons thema?

De redactie van P+ People Planet Profit werkt dit jaar aan de publicatie van twee Marktboeken. 

Elke week verkennen wij samen met partners hoe duurzame bedrijven met hun aanbod van producten en diensten een steeds groter marktaandeel claimen. Maak gebruik van ons gewaardeerde platform om ook uw ambities te etaleren.

Hoe ziet ons mediaplan voor partners eruit?

P+ biedt een compleet mediaplan. Met journalistieke technieken onderzoeken en beschrijven wij uw markt en de kansen op verduurzaming. Het eerste resultaat is een digitale P+ Special van minimaal 2 pagina’s, met eigen cover. Deze productie wordt ondersteund door een nieuwsbericht op de website van P+. Dit bericht en de Special zijn het exclusieve onderwerp van ons wekelijkse eZine, dat naar ruim 15 duizend lezers wordt gemaild. Ook ondersteunen wij de inhoud met berichten via sociale media zoals onze netwerken op Twitter, LinkedIn en Facebook. Partners mogen vrij gebruik maken van de kopij en de PDF op eigen website plaatsen. Ten slotte worden de digitale Specials gebundeld in de met groot vakmanschap gedrukte P+ Marktboeken. Partners krijgen een deel van de oplage van 5.500 exemplaren voor eigen verspreiding. Uit lezersonderzoek weten we dat P+ graag wordt doorgegeven. Daarom ziet deze uitgave eruit als een relatiegeschenk.

Kan ik ook adverteren?

Dat kan zeker, zowel in de wekelijkse digitale P+ Specials als in de bundeling van deze Specials tot Marktboeken. Weet dat uw advertentie wordt gezien door topbeslissers. Het totale bereik van onze media-uitingen schiet over de 20 duizend geïnteresseerden heen. Meer dan de helft is werkzaam in het bedrijfsleven, de overige lezers zijn gelijk verspreid over de overheid, hoger onderwijs en maatschappelijke organisaties. Ook heeft meer dan de helft van de lezers wetenschappelijk onderwijs gevolgd.