Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst

P+ brengt het nieuws over een duurzame toekomst

Alle nieuwsitems
Rekenkamers zonder tanden_Impact Centre Erasmus

Rekenkamers zonder tanden

10 januari 2024
De Algemene Rekenkamer toetst vooraf niet of politiek beleid impact zou kunnen maken. Dat zou een hele verbetering zijn, stelt het Impact Centre Erasmus. Het achteraf becijferen van falend beleid maakt van de rekenkamers instituten zonder tanden.
Jack Stuifbergen Breedweer

Van sociale onderneming tot impact onderneming

07 januari 2024
Sociale ondernemingen heten steeds vaker impact ondernemingen. Naast sociale doelen staan dan ook ecologische en circulaire doelen centraal.
Ministerie BZ City Deal Impact Ondernemen

Verlenging City Deal Impact Ondernemen op komst

31 december 2023
Er zijn al zoveel steden die zeggen door te willen gaan met  de succesvolle City Deal Impact Ondernemen dat een verlenging nu al min of meer een feit is.
Het Groene Brein Impact Ondernemen

Belangen in een menselijk ecosysteem ongelijk

31 december 2023
Een goed functionerend ‘menselijk ecosysteem’ opbouwen is erkennen dat partijen in zo’n systeem niet gelijkwaardig aan elkaar zijn. Dat is de boodschap van hoogleraar Wilfred Dolfsma, als bedrijfskundige verbonden aan de Wageningen University (WUR) in Wageningen. 
Rabo Foundation City Deal Impact Ondernemen

Rabo Foundation steunt impact ondernemingen tot een ton

31 december 2023
De Rabo Foundation steunt impact ondernemingen met giften  tot een ton. "Voor leningen geldt geen maximum, maar we hebben wel tot 2,5 ton beschikbaar gesteld," vertelt Nynke Struik. Zij heeft binnen de Rabo Foundation exclusief de taak heeft impact ondernemingen te ondersteunen

Meest gelezen nieuwsberichten