Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst

P+ brengt het nieuws over een duurzame toekomst

Alle nieuwsitems
Carola Wijdoogen: Duurzaamheid is kleur bekennen

De evolutie van de beroepsgroep MVO manager

05 april 2024
In het jubileumboek van de MVO managers nemen zijzelf afscheid van hun functietitel als MVO manager. De nieuwe naam: Chief Sustainability Officer (CSO).
Marcel van Wing

Een oproep tot palmolieboycot

26 maart 2024
Palmolie is volop in het nieuws. De oproep om een palmolieboycot zoals Frankrijk aankondigde, vindt steeds meer bijval. Toch klinkt er ook een ander geluid. Tegenstanders van zo’n boycot erkennen de gevolgen van de palmolieproductie op mens, dier en milieu, maar geloven dat het alternatief kwalijker is. Niets is minder waar, stelt Marcel van Wing, oprichter The Flower Farm.
Rekenkamers zonder tanden_Impact Centre Erasmus

Rekenkamers zonder tanden

10 januari 2024
De Algemene Rekenkamer toetst vooraf niet of politiek beleid impact zou kunnen maken. Dat zou een hele verbetering zijn, stelt het Impact Centre Erasmus. Het achteraf becijferen van falend beleid maakt van de rekenkamers instituten zonder tanden.
Jack Stuifbergen Breedweer

Van sociale onderneming tot impact onderneming

07 januari 2024
Sociale ondernemingen heten steeds vaker impact ondernemingen. Naast sociale doelen staan dan ook ecologische en circulaire doelen centraal.
Ministerie BZ City Deal Impact Ondernemen

Verlenging City Deal Impact Ondernemen op komst

31 december 2023
Er zijn al zoveel steden die zeggen door te willen gaan met  de succesvolle City Deal Impact Ondernemen dat een verlenging nu al min of meer een feit is.

Meest gelezen nieuwsberichten