Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst
20 december 2007

Eenhoorn belooft 1000 euro voor duurzaam beleggingsfonds

Iedere krantenlezer met gevoel voor duurzaamheid komt wel eens een bericht tegen waarvan hij of zij denkt: dààr zou je in moeten investeren, dàt wordt een markt. Daar zit de samenleving op te wachten!
Wie heeft de visie om nu al te kunnen voorspellen waar je als duurzame belegger je geld in moet stoppen? In brandstofceltechnologie? In drinkwaterproductie? In biologische landbouw? In aardgaspompen? In bedrijven die plannen ontwikkelen om de Sahara groen te krijgen? In de thuiszorg?
Daarom organiseren Financieel Adviesbureau Eenhoorn en P+ exclusief voor de lezers van P+ een wedstrijd: wie voorspelt de beste duurzame belegging van de toekomst? Simpeler gezegd: welk bedrijf of product zou u beslist in een duurzaam beleggingsfonds stoppen? Motiveer dit!

De criteria zijn:

. het mag om een bestaande activiteit gaan of een te verwachten toekomstige activiteit,
. de activiteit mag bedrijfsmatig van aard zijn, maar hoeft dat (nog) niet te zijn; het kan ook om een technologie gaan, of om een grondstof.
. de activiteit moet duurzaam zijn
. de activiteit moet gaan renderen
Of uw visie uitkomt, zal de toekomst leren. Maar als u een goed idee hebt, en het aanstekelijk weet te verwoorden, gaat dat nu al rendement opleveren. Een deskundige jury beoordeelt de ideeën. De winnaar ontvangt 1000 euro. De aanzet voor een eigen duurzaam beleggingsfonds? Haal het deelnameformulier op bij Eenhoorn Financieel Advies (onder de button Acties). P+ webtip: Wedstrijdformulier De Eenhoorn