Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst
29 november 2008

Franse Kerst-beha van dennenboom

Het Franse label g=9.8 is hier in Nederland misschien niet zo bekend, maar haalde al heel wat internationale edities van Elle, Marie Claire, en ook Le Monde. Dit naar aanleiding van de presentatie op de Parijse ecomodebeurs “So Ethic”.

Opmerkelijk genoeg haalde de lingerie ook een Frans tijdschrift over natuurlijk wonen en leven: Habitat Natural. De redactie toonde zich lyrisch over de comfort van het ondergoed. “Dit vezel beschikt over wonderbaarlijke kwaliteiten. Het regelt op natuurlijke wijze de lichaamstemperatuur, isoleert de warmte, beperkt bacteriële groei, is anti-stress en zeer goed wasbaar.”

Voor watMooi.nl is lingerie “een nieuwe stam” in de duurzame collectie, met veelal gecertificeerde labels. De Franse lingerie is uiteraard verkrijgbaar in groen, maar ook in paars en blauw." Joke: “Ik vond de rode broekjes met gaten er in te ordinair. Het rood was ook niet sexy.”

De prijs van een beha bedraagt 55 euro (vanaf maatje 75b tot 80c), het broekje 29,75 euro. De broek van de groene lounchepakken kost 64,94 euro en kan gecombineerd worden met een serie verschillende topjes.

P+ webtip: Website g=9.8

P+ webtip: Website Wat Mooi

Wil je ook onze gedrukte Marktboeken over een duurzame toekomst ontvangen?
Abonneer je dan hier