Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst
02 november 2009

Idiote dingen die je met leds kunt doen

De website Treehugger verzamelde een tijdje vreemde uitingsvormen waar je werkelijk niks aan hebt.

. De van kleur verschietende buitenbank.

Vervang de houten balken voor doorzichtig kunststof, breng er van kleur verschietende leds in, en je zit nooit meer rustig eendjes te voeren.

. Lichtgevende manchetknopen.

Helaas niet in het groen, maar in het blauw uitgevoerd, zodat iedereen tijdens het diner naar je handen zit te kijken. Die je het liefste onder tafel zou willen verbergen. Maar dat mag niet.

. Lichtkranten op je pet of op je bh.

Teksten leiden lekker de aandacht af van waar het om gaat. Bij baseball bijvoorbeeld. Je kunt als werper met teksten op je baseballcap de slagman van de tegenpartij valse hints geven over de hoogte van de bal die je gaat gooien En je kunt als dame duidelijk met een lichtkrant op je truitje stellen dat je borsten niet bedoeld zijn om naar te kijken.

. Schijnwerpertjes in de top van je pantoffels.

Alleen handig in de nacht, wanneer je een slokje melk wilt drinken en de hond niet wakker wil maken door het licht aan te doen, maar ook niet per ongeluk in een drol wilt stappen.

. Gekleurd douchen.

Leds verwerkt in de douchekop kunnen je een gekleurde wasbeurt verzorgen, variërend van paars tot rood tot blauw. Wel even daarna een normaal lampje aandoen om te checken of je ook schoon bent geworden.

P+ webtip: Stomme dingen met leds