Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst
asn bank
asn bank
15 januari 2017

ASN Bank voegt ook 5 nieuwe fondsen toe

Het jaar 2017 is nog maar nauwelijks begonnen of er kwamen alweer vijf nieuwe duurzame beleggingsfondsen bij. Op 10 januari introduceerde de ASN Bank een serie nieuwe mixfondsen, met obligaties en aandelen die aan strenge selectiecriteria voldoen.

De redden voor dit nieuwe aanbod? De ASN Bank meldt: “Veel mensen willen meer controle over hun vermogensgroei, maar het ontbreekt vaak aan tijd, ervaring en/of kennis om beleggingen goed te kunnen beheren. Beleggers kiezen welk risico voor kans op meer rendement ze aanvaardbaar vinden en wij selecteren de beleggingen op basis van duurzaamheid en goede financiële vooruitzichten.”

Beleggers kunnen de duurzame mixfondsen via de website van de ASN Bank aankopen. Nog niet bekend is of de fondsen in de toekomst ook via de ING Bank en Binck Fundcoach aangeboden zullen worden.

“We zien dat beleggers graag geholpen willen worden, maar toch ook zelf de touwtjes in handen houden”, aldus Bas-Jan Blom, directeur Beleggingsfondsen bij de ASN Bank. “Daar waren in de markt al verschillende mogelijkheden voor, maar nog geen echt duurzame variant. Onze duurzame mixfondsen helpen beleggers duurzaam te beleggen en duurzame vooruitgang te stimuleren, terwijl ze zelf bepalen welk mate van risico ze aanvaardbaar vinden.”

De ASN Bank voert momenteel een campagne met de slogan ‘Zo maakt geld gelukkig’.

Hier meer over de 5 nieuwe Mixfondsen van de ASN Bank en het verwachte rendement.

 

Wil je ook onze gedrukte Marktboeken over een duurzame toekomst ontvangen?
Abonneer je dan hier