Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst
Cordaid Particulieren Initiatieven Dag
Cordaid Particulieren Initiatieven Dag
19 oktober 2013

Cordaid Particulieren Initiatieven Dag

Wilt u 10.000 euro winnen voor een innovatief en duurzaam project in een ontwikkelingsland? Een project dat bedrijfsmatig is opgezet, sociale impact genereert en bijdraagt aan natuur en milieu? Dat kan nu bij Cordaid. Er liggen vijf prijzen van ieder 10.000 klaar voor de vijf allerbeste project voorstellen.  

Inzenden voor deze Particulieren Initiatieven Award 2013 kan nog tot 31 oktober. Reageer dus snel!

Een deskundige jury met Marga Hoek (De Groene Zaak), Walter aan de Wiel (Enviu), Mark Hillen (Social Enterprise NL)  en Prof. Jan Jonker zal de beste en meest duurzame inzendingen selecteren.

De pitch en prijsuitreiking is op zaterdag 16 november in Utrecht op de Cordaid Particulieren Initiatieven Dag

Dit is een interessante dag voor iedereen die een particulier initiatief (project) in het Zuiden heeft of overweegt dit te gaan starten. Toegang is gratis. Een belangrijk deel van het programma is gericht op samen leren, creëren  en innoveren, kortom: op sociaal ondernemerschap.  Aan bod komen: het verduurzamen van een lopend project, ondernemen in de nieuwe economie, het bereiken en meten van sociale impact,  het helder communiceren van inspanningen en bereikte resultaten evenals het samenwerken met andere stakeholders. Er zijn verschillende workshops, speeddates en plenaire sessies. Kom dus naar Utrecht en laat u informeren en inspireren en deel uw ideeën. 

Wilt u nu al meer weten over hoe Cordaid uw project kan ondersteunen, of hoe u met Cordaid kunt samenwerken? Klik hier om direct naar de vragenlijst te gaan. Dit kost u slechts 5 tot 10 minuten van uw tijd en geeft ons een goed beeld van de wensen en behoeftes die u als startend of al meer ervaren initiatief hebt.

Aanmelden Cordaid Particulieren Initiatievendag 2013