Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst
Gasterra Energizer Award
Gasterra Energizer Award
01 februari 2015

Gasterra Energizer Award 2015

Gerenommeerde bedrijven, uitdagende afstudeer-opdrachten en de beste hogeschoolstudenten uit alle hoeken van Nederland die het tegen elkaar opnemen. Dat is de GasTerra Energizer Award.

Wie dat wil, kan nu nog inschrijven voor de ‘vrije categorie’.

Aardgashandelaar GasTerra organiseert deze innovatieve wedstrijd in 2015 voor de zesde keer.

Gasterra zoekt hbo-studenten die afstuderen in de periode februari 2015 – juni 2015? "Als je meedoet met de GTEA gaan we samen de uitdaging aan om de samenleving te verduurzamen. Om oplossingen te vinden voor de energievraagstukken die in de praktijk spelen. Denk mee over een duurzame energietoekomst en werk een afstudeeropdracht van één van de bedrijven uit!"

Ook Gasterra vindt: "Nederland staat voor een enorme uitdaging om de huidige energiemix, gebaseerd op fossiele brandstoffen (olie, gas en kolen), te veranderen naar een energiemix op basis van duurzame bronnen (zon, wind, water en biomassa)."

GasTerra is een handelsonderneming in aardgas die op zoek is naar een slimme manier om dit energievraagstuk aan te pakken en wil de innovatieve hbo’er hier graag bij betrekken. Daarom ontwikkelde GasTerra zes jaar geleden de GasTerra Transitie Jaarprijs (GTJP). Deze zesde editie is het concept veranderd. De GTJP heet nu de GasTerra Energizer Award en richt zich volledig op afstuderende hbo-studenten.

Bedrijven als Heineken, Royal HaskoningDHV, UMCG, Enexis en Heijmans dagen hbo-studenten met interessante afstudeeropdrachten uit om op zoek te gaan naar creatieve en duurzame oplossingen. Maar ook studenten die afstuderen bij een ander bedrijf en denken dat hun afstudeeropdracht voldoet aan de criteria, nodigen we uit om mee te doen!

Inschrijven op de website van Gasterra Energizer Award 2015