Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst
Nyenrode logeerkamer
Nyenrode logeerkamer
22 maart 2019

4 april: Gratis sneak preview ‘Changing the Game’

Even de file omzeilen. En een gratis proefles over duurzame markttransformatie meepakken. Hoogleraar André Nijhof biedt op donderdag 4 april een ‘preview’ aan van de 5 dagen durende course ‘Changing the Game’ later dit voorjaar. De plaats van bijeenkomst: het kasteel van de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Nijhof neemt van 16.00 uur tot 19.00 uur in vogelvlucht het framework markttransformatie door, dat is ontwikkeld met CEO Lucas Simons van NewForesight. 

Nijhof belooft: “En daarna gaan we de diepte in. Hoe helpt ons dit bij het maken van strategische keuzen bij verduurzaming van de eigen organisatie? Welke ontwikkelingen nemen we waar in onze eigen markt? En wat zijn de vragen die we in de course van 6 tot en met 10 mei gaan oppakken?”

Deelnemers krijgen door deze opzet een update van het denken in fasen van markttransformatie. Belangstellenden kunnen een goede afweging maken of de 5-daagse course voor hen van waarde is. 

Nijhof: “Bovendien gaan we in op actuele voorbeelden. Niet iedereen begrijpt de vaste patronen, ook de overheid niet. De klimaattafels hadden een veel groter succes kunnen opleveren, wanneer alle deelnemers deze basiskennis hadden gehad. Dat mag niet nog eens gebeuren.”

Deze ‘preview’ wordt georganiseerd in de ‘logeerkamer’ van kasteel Nyenrode, die ruimte biedt aan 24 mensen. Vol is vol. Aanmelding per email: a.nijhof@nyenrode.nl