Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst
Meer dan handen
Meer dan handen
13 september 2013

Vrijwilligersprijs van 5000 euro voor bedrijven

 

 

Op 7 december 2013, Internationale vrijwilligersdag, reikt Martin van Rijn, staatssecretaris van VWS, de ‘Meer dan handen’ vrijwilligersprijzen uit. Er is een speciale categorie voor bedrijven en een kans op een prijs van 5000 euro.

Met deze prijzen zet Van Rijn inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreekt hij zijn waardering uit voor al die vrijwilligers die zoveel mogelijk maken.

Speciale categorie voor bedrijven
Heeft uw bedrijf vrijwilligerswerk structureel en op meerdere manieren opgenomen in be-leid en bedrijfsvoering? Dan komt uw bedrijf in aanmerking voor 'Meer dan handen' vrijwilligersprijzen in de categorie ‘bedrijven’. Het gaat daarbij niet alleen om ondersteuning van projecten en burgerinitiatieven, maar ook om het faciliteren van personeel om vrijwilligerswerk te doen, of om samenwerkingen waar zowel het bedrijf als de projecten duurzaam baat bij hebben.

Maak kans op € 5.000,- en schrijf in!
Deelnemers maken kans op € 5.000, -. Alle projecten en organisaties worden op www.vrijwilligerswerk.nl gepubliceerd en er kan gestemd worden.

De 'Meer dan handen' vrijwilligersprijzen 2013 zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden dit jaar voor de derde keer uitgereikt. De prijzen worden ondersteund door Vereniging NOV, VNG en de VriendenLoterij. De organisatie ligt in handen van MOVISIE.

Inschrijven kan tot 1 oktober via www.vrijwilligerswerk.nl.

Wil je ook onze gedrukte Marktboeken over een duurzame toekomst ontvangen?
Abonneer je dan hier