Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst
75 Covers P+
75 Covers P+
09 december 2016

P+ Trendboeken op komst

Uitgevers moeten ook meedoen aan de circulaire economie. Daarom wijzigt P+ het uitgavenbeleid in 2017: meer digitaal presenteren, minder vervoersbewegingen. P+ wordt een Trendboek.

Een P+ Trendrapport heeft de uitstraling van een exclusief geschenk, een uitgave om zorgvuldig te bewaren of juist door te geven aan geïnteresseerden.

De partners van P+ hebben het groene licht gegeven voor een uitgavenbeleid dat meer in lijn ligt met het streven naar een circulaire economie èn de deeleconomie. Dit betekent: niet onnodig papier bedrukken. Maar wat we bedrukken moet zo goed en mooi zijn dat onze lezers het goed bewaren of met elkaar delen. We willen op deze manier voorop blijven lopen. Niet alleen Best Practices analyseren, maar zelf ook Best Practice zijn. Doen wat je schrijft.

Gelukkig wordt deze verduurzaming door lezersonderzoek ondersteund. Lezers bewaren P+ People Planet Profit nu al graag. Er staan verrassende artikelen in, deskundigen die er toe doen, informatie die altijd van pas kan komen. Zonde om weg te gooien. Lezers geven P+ ook nu al graag door aan anderen. Als tip: moet je dit eens lezen.

De lezer van P+ ontvangt vanaf volgend jaar in plaats van 4 tijdschriften 2 dubbeldikke P+ Trendrapporten per jaar. Het worden exclusieve uitgaves. Reken op dezelfde hoogstaande kwaliteit vormgeving, fotografie en illustraties, maar nu zo’n 100 pagina’s dik met een stevige omslag. Goedkoper wordt het drukwerk zo niet, maar de kwaliteitsuitstraling wordt wel een heel stuk hoger. En uiteraard: op duurzaam FSC-papier, dat we zowat als allereerste tijdschrift in Nederland introduceerden.

P+ loopt al 15 jaar voorop in het aanbrengen van focus door scherpe journalistieke selectie en duiding. Geen herhaling van wat anderen al voor ons hebben gedaan, geen presentatie van overgeschreven persberichten, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Wel: eigen pionierend onderzoekswerk. Vlot geschreven, maar fundamenteel, verantwoord en praktijkgericht. Die aanpak wordt door onze lezers herkend. Meer dan de helft is wetenschappelijk geschoold, ook meer dan de helft is werkzaam in het bedrijfsleven. Als platform voor duurzaam ondernemen blijven lezers van P+ altijd als eerste op de hoogte.

Om zo snel mogelijk de diepgang te bieden die u van ons gewend bent, verspreiden we vanaf nu het hele jaar door P+ artikelen als voorpublicatie via het internet, in PDF-vorm. Met deze actuele uitgaven kunnen we samen met onze partnerorganisaties de laatste gebeurtenissen direct presenteren en duiden, om deze vervolgens te bundelen als P+ Trendboek. Om goed te bewaren, dus. Of door te geven. Dan doen we samen ook mee aan de deeleconomie!

Abonneer nu en ontvang voortaan de P+ Trendboeken.

Alle 75 covers van P+ gepresenteerd. En de eerste PDF Specials.

 

Downloads

Meer info download je hier:

P+ Trendboek (521 kb)