Nieuw P+ magazine: De wereld op zijn kop
De coronacrisis zette onze wereld op zijn kop. Wij waren weer helemaal teruggeworpen op onszelf, in ons eigen huis, in onze eigen wijk of dorp. En leerden weer ontdekken hoe we op elkaar moesten passen, voor elkaar moesten zorgen. Dat het met minder ook heel goed te leven is. Een andere wereld. Heel wat duurzamer zelfs. Met een schonere lucht, minder uitstoot van CO2, minder onnodige consumptie, meer tijd en aandacht voor elkaar.
Een andere wereld dus. Daarover gaat dit nieuwe nummer van P+ People Planet Profit. De marktboeken worden deze week verzonden. Mis het niet en neem nu alsnog een abonnement.
Er waren enkele bedrijven die geluk hadden en aan onverwachte behoeften voldeden. De meeste ondernemers waren minder fortuinlijk en stond het water al na enkele weken lockdown tot aan de lippen, door vaste doorlopende kosten en het intrekken van orders en opdrachten.
Veel werd nagedacht over het post-coronatijdperk. Hoe verder na de anderhalvemetereconomie? Welke bedrijfsactiviteiten garanderen een toekomst die duurzamer is? Welke beslissingen zijn verstandig?
Daarover gaat dit nieuwe Marktboek van P+ People Planet Profit. De duurzaamheidswereld toetst de eigen agenda. Hoe tot een andere wereld te komen na de schokgolf en alle effecten van de coronacrisis?
P+ graaft diep in de praktijk om antwoorden op deze vragen te vinden.
Over de herontdekking van onze gemeenschapszin
+ Accountantcontrole kost ziekenhuizen miljoenen meer
+ Wat de overheid wél en niet moet doen, in vier fases
+ De sociale impact van Feijenoord
Over het onderwijs dat ons de nieuwe wereld invoert
+ Onderwijs als sleutel naar een duurzame toekomst
+ Allerarmsten India circulair
+ Veiliger werken in arme landen
+ Kinderarbeidvrije zones
+ Bomen als Rijksmonument
Over de verdeling van wat ons nog rest
+ Investeerders blijf in Afrika
+ In een zonnevliegtuig de wereld over
+ De geboorte van een handelsnatie
+ De wereldboekhouder berekent laatste grondstoffen
Abonneren op P+ People Planet Profit