Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst
MVO manager 2014
MVO manager 2014
22 september 2014

Genomineerden ‘MVO-manager van het jaar 2014’

Carola Wijdoogen (directeur Duurzaam ondernemen/CSR Nederlandse Spoorwegen), Koen Eising (manager MVO Alliander) en Inka Pieter (directeur MVO en Milieustrategie KLM) zijn genomineerd als ‘MVO-manager van het jaar 2014’.

Een deskundige jury heeft hen uit 19 deelnemers geselecteerd voor de titel. De verkiezing is een initiatief van advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV, ondernemersorganisatie VNO-NCW en fabrikant van modulaire vloerbedekking Interface.

Op 4 november wordt uit deze drie genomineerden op het Nationaal Sustainability Congres de winnaar verkozen.
De uiteindelijke winnaar wordt door het publiek gekozen. De abonnees op de nieuwsbrief van www.duurzaam-ondernemen.nl (Online Kenniscentrum Duurzaam ondernemen) worden binnenkort uitgenodigd een stem uit te brengen op één van de genomineerden. Hun stem weegt voor 60 procent mee in het eindoordeel. De stem van de bezoekers van het NSC weegt voor 40 procent mee.

De MVO-Manager wint, naast de bokaal, een geheel verzorgd weekend voor twee personen in Landgoed Zonheuvel te Doorn.
Het is de derde keer dat de MVO-verkiezing van het jaar wordt georganiseerd. De winnaars van de vorige edities waren Anniek Mauser van Unilever (2013) en Annette van Waning van Vebego (2012). Opnieuw maakt dus een vrouw kans om de winnares te worden.

Op www.mvomanagervanhetjaar.nl zijn de wapenfeiten van de drie genomineerden uitgebreider toegelicht.