Skip to main content
P+ Logo
Best Practices voor een duurzame toekomst
movie samen veranderen
movie samen veranderen
20 februari 2013

Win hoofdrol in film Samen Veranderen

Bedrijven die duurzame samenwerkingsverbanden zijn aangegaan, kunnen dit laten vereeuwigen in een film. Het is de hoofdprijs in een wedstrijd die MVO Nederland en Eneco hebben opgezet.

MVO Nederland en energiebedrijf Eneco zijn samen een filmreeks ‘Samen veranderen’ gestart om inspirerende voorbeelden te delen van ondernemers die dankzij een slimme coalitie hun bedrijf of keten hebben verduurzaamd.

Duurzaam samenwerkende ondernemers kunnen middels een actie op Facebook kans maken op een gratis plaats in de serie. Op bit.ly/samenveranderen kunnen zij een korte pitch achterlaten waarin zij beschrijven met wie zij een duurzame samenwerking zijn aangegaan en waarom die coalitie een plek t.w.v. 2.500 euro in de filmreeks ‘Samen veranderen’ verdient.

Om zeker te zijn van een plek in de top 3 moeten zij vervolgens zo veel mogelijk ‘likes’ verzamelen. De wedstrijd loopt tot en met 17 april 2013. Een jury, bestaand uit Karen Miedema, manager Marketing van Eneco Business, en Irenka van den Hout, hoofd Communicatie van MVO Nederland, maakt op 22 april de uiteindelijke winnaar bekend.

“Samen veranderen is het motto van MVO Nederland,” licht directeur Willem Lageweg van MVO Nederland de titel van dit filmproject toe. “Een snelle transitie naar een duurzame samenleving wordt met de dag urgenter. De kansen die dit aan ondernemers biedt, nemen in hoog tempo toe. Om die kansen te verzilveren is samenwerking cruciaal. Deelname aan deze wedstrijd is een mooie manier om de buitenwereld te vertellen over de MVO-inspanningen van je bedrijf, een promotiekans voor beide samenwerkingspartners!”

De eerste delen van ‘Samen veranderen’ 

De app van 'Samen veranderen' op Facebook